måndag 2 augusti 2010

Snart tillbaka i jobbet

Måndag, och det är en vecka kvar innan jobbet drar igång. Börjar så smått tänka på det som ligger framför mig i höst.

Organisationsförändringen inom SV är det som givetvis dominerar. Remissvaren börjar komma in så smått men det är bara ett fåtal avdelningar som lämnat svar. En styrka är att våra tre grundorganisationer tillstyrker förbundsstyrelsens förslag till ny organisation. Förhoppningen är att detta skall väga tungt i organisationens vägval i vilken typ av organisation vi bygger för framtiden. Remisstiden går ut
den sista augusti.

Förbundsstyrelsen sammanträder den 22-23 september i Göteborg under Bok&biblioteksmässan där SV finns med med monter och ett digert program. Då skall styrelsen klubba sitt slutgiltliga förslag efter remissrundan. Då vet vi också hur det gått i valet. Har Alliansen lyckats med bedriften att bli återvald eller han den "röd-gröna röran" lyckats återta makten trots Mona Sahlin. Spännande blir det. Har stött på flera som skall taktikrösta för att hjälpa de partier i alliansen som ligger närmast 4 procent i opinionsundersökningarna.

Den extra förbundsstämma som styrelsen beslutat om äger rum den 13 november och en vecka senare har vi Inspiration -10 i Uppsala. Vi hoppas att många kommer till arrangemanget som har temat "Kulturen som kraftkälla". Spännande program som förhoppningsvis skall inspirera till verksamhetsutveckling och många nya deltagare till SVs verksamhet.

Det känns nästan som att hösten redan är här, nu när regnet vräker ner i Stockholmsområdet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar