onsdag 27 maj 2009

Små barn-små bekymmer, Stora barn-stora bekymmer är ett gammalt talessätt som för mig har fått förnyad aktualitet. Med en 16 - och en 14-åring son hemma, så vet man att man lever! Som far är man töntig, vet inte speciellt mycket och är allmänt en kravmaskin som tycker att sönerna kan hjälpa till hemma, i vart fall plocka upp efter sig. Att dem äter som hästar är heller ingen överdrift. Man fyller kylskåpet som sedan länsas på allt för att sedan höra dem morgonen efter stå och klaga på att det inte finns frukostmat.
- Men snälla du måste ha ätit upp yoghurten igår kväll, försöker man desperat anföra som skäl. Men den typen av argument verkar inte gå in i dessa hormonstinna skallar.

En morgon i veckan möttes jag av en stort anslag på kylskåpet där det stod

Fyll på kylskåpet

Det är fucking tomt!

Då blir man bara matt....

Annars så förundras man både över Expressen och Wanja Lundby Wedin. Hur kan den ansvarige på Expressen släppa igenom bilder och text som inte alls föreställer Wanja. Vilken dundertabbe. Skulle vara intressant att avlyssna samtalet på redaktionsmötet efteråt. Och som efter Riva del Sol- avslöjandet nu också visar att hennes man har varit anställd på LO trots pension vid 60 från Metall. Men då kanske det inte var så farligt att han åkte med till Italien. Det måste ju betraktas som en tjänstresa.............

I morgon bitti träffar vi Riksteaterns ledning tillsammans med Kjell och Suzanne från Moomsteatern för att diskutera ett eventuellt samarbete. Tillgänglighet för människor med funktionsnedsättning både till scenen och publiken är utgångspunkten för vår diskussion. Skall bli spännande och se om SV kan bidra till att synliggöra den diskriminering som finns i det svenska samhället!

1 kommentar:

  1. Välkommen till bloggvärlden Anders! :)
    Det där med dina grabbar var riktigt roligt och igenkänningsfaktorn hög.Jag fixade ett eget matkort åt mina barn när de fortfarande bodde hemma. Sedan var det bara för dem att gå och handla mat om de var hungriga. Chips, läsk och godis fick de dock inte köpa. Funkade hyggligt faktiskt även om det blev en hel del djupfrysta pizzor...

    SvaraRadera