fredag 17 september 2010

Känner stolthet

Det är ofta man känner stolthet att vara engagerad i Sveriges främsta studieförbund. Detta initiativ som region Stockholm-Uppsala är inget undantag

Studieförbundet Vuxenskolan genomför under helgen fem stora arrangemang för att få unga förstagångsväljare att rösta i valet. Från scenen framförs Stockholms bästa hiphop mixat med lokala partiernas förortsvisioner. Vid tidigare val genomfördes liknande arrangemang av Studieförbundet Vuxenskolan som lockade många nya väljare.
Bland artisterna på scenerna runt om i Stockholm finns några av de största inom svensk hiphop, som Ison och Fille, Mohammed Ali, Panetoz, Carlito, Pato Pooh och Gorilli som tillsammans med ett stort antal lokala artister kommer att uppmana besökarna att använda sin röst, oavsett val av parti.
- Vi vill göra politiken tillgänglig för unga människor så att de förstår vikten av sin röst på söndag, säger projektledaren Joni Lindgren.
Studieförbundet Vuxenskolan samlar hundratals unga hiphop-musiker i sin verksamhet i Stockholms förorter där musikskapande, personlig utveckling och delaktighet i demokratin är grunden.
Besök gärna våra lokala aktiviteter
Alby centrum, den 17 sep, kl.18.00–22.00
Skogås torg, den 17 sep, kl. 18.00–22.00
Husby (i anslutning till Kista Loppet - spring och rösta) den 18 sep kl. 12.00–16.00
Haninge Ungdomenshus, 18 sep kl. 19.00–23.00
Hus1, Järfälla, 18 sep kl. 18.00-22.00

SV gör skillnad - helt klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar